Translate

marți, 18 februarie 2014

GARNIER - APA MICELARA


Buna fetelor,

In cautarea mea  de un demachiant pentru ochi acum cateva zile, mi-a atras atentia ambalajul produsului (seamana foarte bine la nuante, eticheta, cu renumitul  Bioderma apa micelara ).
Cand ma apropii  mai bine de raft, ce sa vad, Garnier,  noul produs de demachiere - micellar cleansing water !Si l-am si luat fara sa respir, cantitate mare 400 ml si foarte ieftin aprox.25 lei!
Desi stiu ca poate nu se compara cu Bioderma (ma refer aici la celelalte ingrediente), am zis ca trebuie sa-i dau o sansa!
L-am incercat  cand am ajuns acasa si este super ok!
Nu ma ustura ochii de la el, nu trebuie sa insist foarte mult pentru demachiere ceea ce ma face sa-l cumpar de acum inaite. Dupa cum am mai scris si in postarile anterioare, am ochii destul de sensibili la demachiant si dea lungul timpului am incercat foooarte multe firme si produse de demachiere speciale pentru ochi si cred ca in sfarsit l-am gasit !Are toate calitatile! 


Bioderma:  nu contine parfum, pricipalul ingredient apa, fara acool, pentru piele sensibila, nu necesita clatire   poate fi folosit pentru fata, ochi si buze, cantitate 250 ml sau 500 ml.
Garnier : nu contine parfum, pricipalul ingredient apa, fara alcool, pentru piele sensibila, nu necesita clatire,
poate fi folosit pentru fata, ochi si buze.
 Cantitate 400 ml

Ce sa mai zic decat ca m-am indragostit de el si il voi cumpara de fiecare data pentru ca se merita, este eficient, ieftin si intr-o cantitate mare.
Voi l-ati incercat?Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu