Translate

marți, 20 martie 2012

TENDINTE IN MACHIAJ SS '12


SALUT !

Ce se intampla cand vine primavara?? Pe langa faptul ca infloresc copaceii, totul e verde crud (sper cat de curand sa se inatmple asta), lasam hainele groase si ghetele ( nu le mai suportam  -chhhhh-) etc. paiiii.......vorbim putin despre tendinte in machiaj SS- 2012 !!
Intotdeauna am crezut ca atunci cand incepe un sezon nou ,e momentul prielnic pentru a vinde noua colectie de make-up  a oricarei firme , cu noile culori in trend ! Primavara se poarta asta , asta, si asta , culoarea asta si mascara asta!! Nu zic... ca nu e important sa vedem ce nuante se mai poarta (asta pentru cine este interesat/a )!
DECI:

1. Se poarta tenul perfect curat (ahahah , nimic nou aici -a fost dintotdeauna un trend :)) ) , fara pete, nu vrem tone de fond de ten , dar totusi o acoperire buna ! Cred ca ma intelegeti !
2. Extrem smokey eyes- cred ca niciodata nu se va demoda acest stil de machiaj ceva de genul ''all seasons''3. Doll lashes- gene lungi si seducatoare , fie gene false, fie naturale,  genele trebuie sa fie destul de lungi!
4. Culoare intensa pe pleoape ! Parerea  mea e, ca atunci cand folosim o nunata tare pe pleoape trebuie ales cu grija rujul sau glosul de buze sa nu fie foarte strident! Fard si buze in culori intense- is too much


5. red lips- cand nu s-au purtat!?
6. Tusul de ochi: si aici nu neaparat cel negru si maro, ci cat mai colorate si eventul in culoarea complementara irisului!

SE PARE CA PRIMAVARA SI VARA ASTA VA FI O NEBUNIE CU NUANTA ASTA: MINT PE PLEOAPE CAT SI PE UNGHII
DAR.... pana la urma cu toate tendintele si culorile ce se poarta vara asta , noi purtam tot cu ce ne sta noua mai bine si credem ca ne avantajeaza! NU-I ASA?
VOI CE NUANTE DE FARDURI  FOLOSITI MAI DES ?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget